БОЛАЛАР БЎШ ВАҚТИНИ ТЎҒРИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ: БОЛАЛАР БЎШ ВАҚТИНИ ТЎҒРИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - turgunov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Мақолада болалар бўш вақтини тўғри ташкил этишда жисмоний тарбия машғулотларининг ўрни ва аҳамияти берилган