MAKTAB O‘QUVCHILARINI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA MILLIY KURASHNING AHAMIYATI. : MAKTAB O‘QUVCHILARINI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA MILLIY KURASHNING AHAMIYATI. - Jumadurdiyev, Bahodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Milliy kurash, maktab, vatanparvar, bilim, tarbiya, harakat