MURABBIY VA FUTBOLCHI O‘RTASIDAGI PSIXOLOGIK MULOQOT VA UNING NATIJALARGA TA’SIRI: MURABBIY VA FUTBOLCHI O‘RTASIDAGI PSIXOLOGIK MULOQOT VA UNING NATIJALARGA TA’SIRI - baxromov, otabek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Futbol nafaqat jismoniy tayyorgarlik va texnik mahoratni talab qiladigan sport turi, balki psixologik omillarga ham bevosita bog‘liq.