SOG‘LOM TURMUSH MAFKURASI VA UNING AHAMIYATI - abdukarimov, nurmoxon (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya.Ushbu maqolada sog‘lom turmush tarzi va uning ahamiyati yoritib berilgan.