МЕТОДЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ТЕХНИКО-ТАКТИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ БОРЦОВ: МЕТОДЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ТЕХНИКО-ТАКТИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ БОРЦОВ - Jumadurdiyev, boxodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Ushbu maqola kurashchilarning texnik-taktik tayyorgarligini takomillashtirish masalalariga bag`ishlangan bo`lib, unda kurashchilar murakkab texnik-taktik harakatlarini shakllantirishning o`ziga xos tomonlari ochib berilgan.