БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИ ЖАРАЁНИДА МАХСУС МОБИЛ ИЛОВАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Olimov, Alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИ ЖАРАЁНИДА МАХСУС МОБИЛ ИЛОВАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ