Qaynarova Madina : jismoniy tarbiya - Qaynarova, Madina (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Mazkur maqolada badiiy gimnastika sport turiga sportchilarni saralab olishda zamaonaviy texnalogiyalardan foydalishni yoritib berilgan