ХИТОЙ ТИЛИНИ ЎҚИТИШ0ДА ТАЛАБА ХАРАКТЕРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Джураев, Дилшод (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2021)
Ушбу мақолада хитой тилини ўрганувчи талабаларнинг уч турдаги, яъни “ташқи”, “ички”, “ўрта” характери ҳақида фикр юритилган. Чет тилни ўқитишда талабаларнинг характери дарс жараёнининг қизиқарли ва самарали олиб борилишида муҳим аҳамият касб этади.