ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНИШ ШАРОИТИДА МИЛЛИЙ МАНФААТЛАРНИ МАФКУРАВИЙ ЖИҲАТДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШНИНГ ФАЛСАФИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Холмирзаева , Манзура (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Мақолада жамиятнинг янгиланишида ўзбек халқининг миллий манфаатлари ва эҳтиёжларни қондиришнинг энг муҳим омилларидан бирини инновацион ривожланиш ташкил этиши,бу борада қўлланилиши лозим бўлган ҳар қандай инновацион ишланма ўз навбатида мафкуравий жиҳатдан ҳимоя қилиниши зарурлиги тўғрисида фалсафий фикрлар баён қилинган