МУРАББИЙ ҚАДРИЯТЛАР ТАРҒИБОТЧИСИ - Turaev, Abrar (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ушбу мақолада таълим муасссалари мураббийлари фаолиятининг айрим жиҳатларига эътибор қаратилиб, бир қатор тавсиялар илгари сурилади.