OLIY TA’LIM TIZIMINI INNOVATSION RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-FALSAFIY ASOSLARI - Saitqosimov , Akbar (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida fan va oliy ta’lim tizimini innovatsion rivojlantirish, fan va ta’lim o‘rtasida integratsiyalarni kuchaytirish, oliy ta’limni innovatsion ishlanmalar, texnika va texnologiyalar barpo etuvchi muassasa sifatida rivojlantirish, olimlarning mehnat natijalarini amaliyotga keng joriy etish masalalari o‘rganilgan